Mika : Love Today

Singlet · Stara.fi

Esikoisellaan poptaivaan yllättänyt Mika tietää mitä hittikaava tarkoittaa. Nuoren miehen tuorein single on Love Today. Taannoisen Relax (Take It Easy) -hittisinglen täydellisyyteen kappale ei yllä, mutta Grace Kelly -esikoisen se selättää mennen tullen.

Love Today on soundillisesti hyvin lähellä albumin keskilinjaa, ja siinäkin mennään korkealta ja kovaa. Mikä tärkeintä, kappaleen koukkuna toimiva kertosäe säväyttää mukavasti ja sen melodiaa hyräilee vielä pitkään kappaleen jo päätyttyä. Myös kappaleen loppuosan taustalla kuultavat rallatukset toimivat hienosti. Tässä lienee yksi tämän kesän varmoista radiohiteistä.

Singleltä löytyy myös remiksejä samaisesta kappaleesta. Patrick Wolfin versio menee liian kokeelliseksi ambientiksi ja se voisikin tyylillisesti olla jopa Aphex Twin Remix. Rob Mello on puolestaan työstänyt kappaleesta rauhallisen electro-houseversion, joka toimii mainiosti ainakin taustamusiikkina. Tanssilattialle saakka potku ei riitä. Switch Remix on lähes samoilla linjoilla, eli perinteistä tanssiremixiä mukana ei jostain syystä ole.

Pisteet 4/5

Uusimmat