Mötley Crüen tarvikkeet jo Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana viimein Helsingissä konsertoivan Mötley Crüe -yhtyeen soittimet ja muut tarvikkeet ovat saapuneet aamulla Helsinkiin. Konsertin valmistelut alkoivat varhain aamulla ja jatkuvat kuumeisina Helsingin Jäähallissa.

Yhtyeen konsertti jouduttiin siirtämään maanantailta tälle päivälle kaluston juututtua Milanon lentokentälle. Konsertin tarvikkeita Oslosta kuljettanut erikoiskone saapui Helsinkiin aamulla kello 8.00 aikaan. Kuljetuskoneessa oli noin 13.000 kilon edestä materiaali mukaan lukien soittimet ja niihin liittynyt vahvistinkalusto, lavarekvisiitta ja yhtyeen jäsenten henkilökohtaiset esiintymistarvikkeet.

Konsertin järjestäjä ei ole saanut toistaiseksi lisätietoja siitä, miksi Italian lentoviranomaiset eivät antaneet tarvikkeita kuljettaneelle koneella maanantaina lähtölupaa Milanosta. Sittemmin tarvikkeet lastattiin uuteen koneeseen, joka on nyt siis saapunut Tukholmassa ja Oslossa pidettyjen konserttien jälkeen Helsinkiin.

Uusimmat