Paris Hiltonin aisapari myös vankilaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan vankilassa tuomiotaan istuva Paris Hilton voi saada pian seuraa, sillä hänen aisaparinaan Leidit landella -ohjelmassa nähty Nicole Richie on myös vaarassa saada ehdottoman vankeustuomion.

Nicole Richie jäi viime joulukuussa kiinni ajettuaan autoaan sekä huumeiden että lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Nicole hurjasteli lisäksi moottoritiellä vastaan tulevien kaistalla. Keskiviikkona David Lettermanin keskusteluohjelmassa Richie kertoi pelkäävänsä, että myös hän joutuu vankilaan.

– Pidän sormet ristissä ja pelkään. Olen valmis kohtaamaan mitä tahansa ja kantamaan vastuun teoistani, Nicole kertoi.

Pidätyksensä jälkeen Nicole tunnusti käyttäneensä marijuanaa ja Vicodin-lääkettä ennen rattiin kapuamistaan. Tuomioon vaikuttaa myös tähden vuonna 2003 tapahtunut rattijuopumus, mikä tekee hänestä rikoksen uusijan. Näin ollen Nicole Richie voi joutua jopa kolmeksi kuukaudeksi vankilaan.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat