Harry Potter -tähti pitää kielimiehistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tuttu nuori näyttelijätär Emma Watson on kertonut julkisesti miesmaustaan. 17-vuotiaalle tähdelle ei kelpaa ihan kuka tahansa teinipoika.

– En pidä mistään erityisestä miestyypistä, mutta pidän pojista, jotka urheilevat. Lisäksi heidän olisi hyvä osata kahta tai kolmea kieltä. Se saa minut syttymään, Watson kertoi Tatler -lehdelle.

Hermione Grangerin roolia menestyselokuvissa näyttelevä Emma Watson nähdään myös sarjan kuudennessa elokuvassa Harry Potter ja puoliverinen prinssi. Watson kertoi itse, ettei ole vieläkään allekirjoittanut sopimusta roolistaan, mutta tulee silti tekemään sen.

Englantilaista kirjallisuutta, maantietoa ja historiaa opiskeleva tähti on joutunut urakoimaan, jotta hän on voinut opiskella elokuvauransa ohella. Potter -leffojen jälkeen Emman suunnitelmissa ei ole rynnätä Hollywoodiin, vaan jatkaa opiskeluja seuraavaksi Cambridgessa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat