Hollywood-tähti Nightwish-videoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Nightwish -yhtye on kiinnittänyt ohjaaja Antti Jokisen työstämään seuraavan musiikkivideonsa. Yhtyeen uuden levyn budjetti oli noin puoli miljoonaa euroa, ja nyt myös videoon panostetaan kovasti.

Los Angelesissa kuvattavan musiikkivideon päätähdeksi on kiinnitetty Hollywood-elokuvista tuttu Christina Ricci, Rumba uutisoi. Staran saamien epävirallisten tietojen mukaan Riccin mukanaolo ei ole vielä kuitenkaan täysin varmaa. Ricci tuli tunnetuksi The Addams Family -elokuvasta, ja hänet on sittemmin nähty elokuvien lisäksi myös televisiosarjoissa.

Antti Jokinen on kunnostautunut viime vuosina supertähtien musiikkivideoiden ohjaajana. Hän on työstänyt videoita lukuisille tutuille staroille, joista mainittakoon esimerkiksi Beyonce, Anastacia, Tiziano Ferro, Missy Elliott, Shaggy, Shania Twain ja Celine Dion. Hän on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä myös Nightwishin ja Apocalyptican kanssa.

Uusimmat