Paris Hilton halutaan takaisin linnaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesin yleinen syyttäjä Rocky Delgadillo on raivoissaan siitä, että Paris Hilton päästettiin suorittamaan loput tuomiostaan kotiarestissa. Hän on jättänyt jutun tuomarille Michael Sauerille vetoomuksen, jossa hän vaatii Hiltonia takaisin vankilaan.

Syyttäjän mukaan Parisin tulisi kärsiä koko 45 päivän tuomio vankilassa, mutta Hilton viettikin kiven sisässä vain vajaat neljä vuorokautta, TMZ.com uutisoi. Delgadillo vaatii nyt viranomaisilta selvitystä siitä, miksi Hiltonin ei tarvitse suorittaa tuomiotaan täysimääräisesti vankilan muurien sisällä.

Syyttäjän vaatimuksen perusteena on oikeuden aikaisempi päätös, jossa Parisilta nimenomaan kiellettiin kaikki tuomion lievemmät suoritustavat, kuten nyt käyttöön otettu elektroninen seuranta. Siten eilinen päätös kotiarestista olisi oikeuden päätöksen vastainen. Kuuleminen on päätetty pidettäväksi tänään iltapäivällä Suomen aikaa.

Uusimmat