Vauhtiajoissa tiukka rock-kattaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella 27. – 29. heinäkuuta järjestettävät Vauhtiajot tarjoavat jälleen kansalle vauhtia ja rockia. Suomen parhaaksi autourheilutapahtumaksi vuonna 2004 valittu festivaali nostattaa lavoilleen myös kattavan joukon rocktaivaan tähtiä.

Festivaalin pääesiintyjinä ovat rockveteraanit Motörhead ja Uriah Heep. Kotimaisista tähdistä mukana ovat esimerkiksi Sunrise Avenue, PMMP, Uniklubi, Yö, Tiktak, Popeda, Neljä Ruusua, Timo Rautiainen, Mamba, Lauri Tähkä & Elonkerjuu ja Jean S.

– Erityisen iloinen olen siitä, että saimme tapahtuman ykkösnimeksi monille suomalaisille jo ennestään tutun, legendaarisen hard rock & heavy metal trion Motörheadin. Niin bändin musiikki kuin nimikin osuvat aivan nappiin Vauhtiajoja ajatellen, tapahtuman järjestäjä Kalle Keskinen kertoi.

Moottoriurheilun, artistien ja yhtyeiden lisäksi tapahtumassa nähdään myös Jori A. Kopposen ”Kuoleman ajo” -näytös sekä leikkimielinen julkkisralli.

Uusimmat