Näillä papereilla vietiin Paris Hiltonin vapaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin vankeustuomioon liittyvän sekoilun takana on tiukka valtataistelu oikeuden käyttämisestä. Lisämausteensa keitokseen tuo vielä tapauksen julkisuus, minkä ansiosta Hilton toimii ennakkotapauksena muille julkkiksille.

Tuomari Michael T. Sauer ei missään vaiheessa hyväksynyt sheriffi Lee Bacan päätöstä Hiltonin siirtämistä kotiarestiin, ja hän totesikin istunnossaan, että sheriffin viraston ei pidä toimia tuomarina. Hiltonin puolustusasianajaja puolestaan korosti, että sheriffin virasto nimenomaan vastaa vankiloista ja vangeista.

Sheriffi ei ensin ollut halukas noutamaan Hiltonia oikeuteen, sillä viraston mukaan tuomarilla ei ollut määräysvaltaa asiassa. Tuomari otti siksi kovemmat otteet, ja kirjoitti vaatimuksensa suurilla kirjaimilla ja korosti päätöstään vielä huutomerkeillä. Useat verkkosivustot ovat julkaisseet asiakirjan, joka löytyy esimerkiksi tästä.

Myös Paris Hiltonin vankilaan passittanut päätös löytyy verkosta TMZ.com -verkkosivustolta. Los Angelesin syyttäjä Rocky Delgadillo oli tyytyväinen päätökseen. Hän ilmoitti sen olevan osoitus siitä, että jokainen on lain edessä samanarvoinen.

Uusimmat