Paris Hilton oikeudessa: Äiti auta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen illalla Suomen aikaa takaisin vankilaan passitettu Paris Hilton murtui tapauksen uudesta käänteestä niin, että kirkaisi ja purskahti epätoivoiseen itkuun kuultuaan oikeuden päätöksen.

Äiti ei kestänyt kuulla tyttärensä epätoivoa ja purskahti myös itkuun miehensä käsivarsilla. Tämän jälkeen naispuolinen poliisi saattoi itkua tuhertaneen Parisin häntä odottaneseen poliisiautoon, ja Hilton tuhersi takanaan istuneelle äidilleen ”Tämä ei ole oikein! Äitiii!”.

Oikeudenkäynnin aikana Hilton kääntyi usein perheeseensä päin ja muodosti suullaan sanat ”Rakastan sinua”. Parisin asianajaja olisi halunnut kuulla oikeudessa Hiltonia hänen terveydellisistä ongelmistaan, mutta tiukka tuomari Michael T. Sauer ei antanut siihen lupaa.

Hilton haettiin oikeuden istuntoon kotoaan poliisisaattueessa. Hän olisi halunnut antaa lausuntonsa puhelimitse, mutta tuomari määräsi hänet haettavaksi paikalle edustamaan henkilökohtaisesti. Perheen kodin edustalla päivysti kymmeniä paparazzeja, ja osa heistä sai varotoimista huolimatta ikuistettua superjulkkiksen poliisiauton takapenkillä.

Uusimmat