Paris passitettiin taas kiven sisään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin on-off -vankilatuomio on kääntynyt jälleen päälaelleen. Hilton vapautettiin torstaina vankilasta, kun hänet määrättiin suorittamaan loput 40 päivää tuomiostaan kotiarestissa.

Perjantaina Hilton passitettiin kuitenkin takaisin telkien taakse vain vajaan vuorokauden kotiarestin jälkeen. Vapautuksesta raivostunut tuomari vaati Hiltonia takaisin oikeuteen asiakirjalla, johon hän kirjasi vaatimuksensa suurin tikkukirjaimin ja korosti päätöstään vielä huutomerkein. Myös oikeuden määräys Hiltonin vankilatuomion jatkamisesta osoitti samanlaista raivoa.

Miljoonaperijättären passitti takaisin sama tuomari, joka määräsi hänelle alunperinkin 45 vuorokauden vankeustuomion. Osasyynä päätökseen oli varmasti vapautuksesta aiheutunut valtava kohu. Nyt Hilton joutuu istumaan vähintään 23 vuorokautta, josta osa on siis jo kärsitty.

Uusimmat