Sheriffi haluaa yhä Hiltonin ulos vankilasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin torstaina kotiarestiin määrännyt sheriffi Lee Baca uhmaa yhä oikeuden päätöstä Hiltonin passittamisesta hänen vankilaansa. Bacan mukaan Los Angelesin vankiloissa ei ole tilaa Hiltonin kaltaisille pikkurikollisille.

– Meillä on 20.000 vankia, eli eniten Yhdysvalloissa. Siellä on jo nyt liikaa väkeä, Baca kertoi TMZ.com -julkaisun mukaan.

Sheriffin mukaan 90 prosenttia vangeista istuu tuomiotaan vaarallisista rikoksista, kuten murhista ja ryöstöistä. Lisäksi Bacan mielipiteeseen vaikuttaa myös Parisin alati paheneva terveydellinen ongelma, joka on amerikkalaismedioiden mukaan mahdollisesti ahtaanpaikankammo.

Vaikka sheriffi on tuomarin kanssa eri mieltä, hän on lupautunut pitämään kiinni oikeuden päätöksestä ainakin toistaiseksi. Hiltonin muuttuva terveydellinen tilanne voi kuitenkin saada aikaan uusia käänteitä.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat