Harry Potter -tähti valokuvamalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijätär Emma Watson pohti taannoin omia urasuunnitelmiaan Potter-elokuvien jälkeen. Nyt hän onkin jo ottanut askeleen mallintöiden suuntaan.

Emma Watson poseeraa nimittäin Tatler -lehden sivuilla ensimmäistä kertaa varsinaisissa mallintöissä. Hermione Grangerina valkokankaalla nähty nuori tähti nähdään lehdessä Yves Saint Laurentin ja Chanelin kuvissa.

Watson suhtautuu julkisuuteensa jalat maassa -tyylisesti, ja äskettäin hän sivalsikin haastattelussa supertähtiä näiden elämäntavastaan.

– Ihmiset, jotka yrittävät piiloutua julkisuudelta tekevät sen ihan väärin. Kaikki ne suuret aurinkolasit tekevät heistä aivan ötököiden näköisiä. Lisäksi henkivartijoiden kanssa liikkuminen vetää vain enemmän huomiota puoleensa. Minusta paras tapa pärjätä on elää mahdollisimman normaalia elämää, Emma Watson kertoi Daily Mail -lehdelle.

Uusimmat