Paris Hiltonin vapautuksesta lahjusskandaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin viime viikkoisesta vapauttamisesta on syntynyt lahjusskandaali, jonka keskiössä on asiasta päättänyt sheriffi Lee Baca.

Hilton määrättiin terveydellisten seikkojen takia suorittamaan loput tuomiostaan kotiarestissa, mutta tuomari päätti jo seuraavana päivänä passittaa Parisin takaisin telkien taakse. Nyt lehdet ovat kaivelleet asian taustoja, ja saaneet selville, että Hiltonin isoisä William Barron Hilton on lahjoittanut rahaa sheriffin vaalikampanjaan, Daily Telegraph -lehti uutisoi.

Näin ollen Parisin siirron kotiarestiin katsotaan nyt olleen eräänlaista takaisinmaksua tuosta rahallisesta tuesta. Upporikas ja vaikutusvaltainen suku oli alusta alkaen vakuuttunut siitä, että Paris selviää nopeasti ulos vankilasta.

Sheriffi Baca on itse kiistänyt jyrkästi toiminnan, jonka voisi rinnastaa jopa lahjuksiin. Hänen mukaansa William Barron lahjoitti kampanjaan vain tuhat dollaria, eikä lahjoitus ole voinut vaikuttaa mitenkään hänen päätöksiinsä.

Uusimmat