Amy Winehouse hakkaa juovuksissa miestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovassa nosteessa oleva poptähti Amy Winehouse avioitui toukokuussa miehensä Blake Fielder-Civilin kanssa. Nyt Amy on kertonut, että kulissien takana pariskunnan välillä on nähty rajujakin yhteenottoja.

Winehouse myönsi haastattelussa, että hän hakkaa miestään ollessaan juovuksissa. Alkoholin suhteen hänellä on vain kaksi vaihdetta, hyvä ja paha. Huonossa tapauksessa hänestä tulee väkivaltainen tappelupukari.

– Olen humalassa joko todella hyvällä tuulella tai sitten erittäin pahansisuinen, kauhea ja väkivaltainen. Hakkaan Blakea kun olen juovuksissa, mutta en ole aiheuttanut hänelle vammoja. Jos hän sanoo jotain mistä en pidä, haastan hänet, Winehouse kertoi The Sun -lehdelle.

– Tappelukyvyllä ei mielestä ole mitään tekemistä ihmisen koon kanssa. Kaikki riippuu sisältäsi kumpuavan vihan määrästä.

Amy Winehouse saapuu ensi viikonloppuna keikalle Seinäjoen Provinssirockiin. Hän nousee Törnävänsaaren telttalavalle sunnuntaina kello 17.15.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat