Daddy Yankee pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu reggaeton-tähti Daddy Yankee, oikealta nimeltän Ramón Ayala, on päässyt sairaalasta. Hänet kiidätettiin hoitoon viime perjantaina nestehukan ja virusinfektion takia.

Lääkäri määräsi suositun 31-vuotiaan artistin lepäämään loppuviikon, tähden lehdistötiedotteessa kerrottiin. Daddy Yankee oli sairastuessaan markkinoimassa uutta El Cartel : The Big Boss -albumiaan, ja nyt levyn julkaisua on siirretty siksi aikaa, kunnes artisti pääsee taas pr-kiertueelle.

Daddy Yankee tuli Suomessakin tutuksi taannoisella Gasolina -jättihitillään, joka teki reggaeton-musiikkityylin tutuksi myös meillä. Vielä toistaiseksi hän ei ole saanut aikaan toista suurta hittiä Pohjolassa. Latinomaailman supertähti on urallaan näytellyt myös elokuvissa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat