Paris Hilton lopettaa tyhmän blondin roolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa parhaillaan istuva Paris Hilton on ilmeisesti aikuistunut vankilaprojektinsa aikana. Aiemmin hän on kertonut haastatteluissa vetävänsä tahallaan tyhmän blondin roolia, mutta nyt tuo aika on historiaa.

Televisiojulkkis Barbara Waltersin sunnuntaina puhelimitse haastattelema Paris Hilton kertoi käyttäytyvänsä jatkossa aikuisemmin, ABC News uutisoi.

– Käyttäydyin ennen tyhmästi. Sen näytteleminen ei ole enää söpöä. Nyt haluan tehdä muutoksen, kun olen saanut siihen Jumalalta uuden mahdollisuuden, Hiltonin kerrotaan todenneen.

Lisäksi Hilton toivoi, että mediat keskittyisivät jatkossa hänen vankilatuomiotaan tärkeämpiin aiheisiin. Hiltonin puhelinhaastattelun sopi hänen äitinsä Kathy, joka keskusteli sattumalta Waltersin kanssa Parisin soittaessa. Paris soitti lopulta Waltersille vastapuhelun, sillä vankilasta ei voi soittaa normaaleja puheluja.

Uusimmat