Tammerfestin tunnelmat videopodcasteina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara Media Oy:n kustantama viihdelehti Stara.fi on solminut Tammerfest-tapahtuman kanssa yhteistyösopimuksen videopodcasteista, jotka tuovat kaupunkifestivaalin tunnelmat nähtäväksi niillekin, jotka eivät itse pääse paikalle.

Staran kuvausryhmä kiertää Tammerfesteilla tallentamassa esiintyjähaastatteluita, tunnelmia ja paljon muuta. Videoista voit bongata tuttuja staroja, iloisia festaajia ja ennenkaikkea vauhdikkaita festaritunnelmia. Videopodcastit voi ladata tietokoneeseen ja iPodiin sekä mobiilisti myös matkapuhelimeen.

Stara Media Oy:n kustantama Stara.fi on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. 15-30 -vuotiaille suunnatussa julkaisussa pääpaino on viihdeuutisilla, musiikilla, elokuvilla, peleillä ja julkkiksilla. Stara.fi on Suomen ensimmäinen kaupallisten videopodcastien julkaisija.

Tammerfest on maan tunnetuin kaupunkifestivaali, jota juhlitaan tänä vuonna 11. – 14. heinäkuuta Tampereella.

Uusimmat