Anssi Kela jätti keikkalavat pitkäksi aikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suursuosioon aikanaan nopeasti noussut poptähti Anssi Kela pysyy poissa musiikkikuvioista vielä pitkään. Iltalehden mukaan tähti kirjoittaa parhaillaan kirjaa, jolle hän on varannut kalenteristaan vähintään koko kuluvan vuoden.

Mikan faijan BMW -hitillä tähtikartalle noussutta Kelaa ei siis nähdä esiintymislavoilla pitkään aikaan, sillä tauko jatkuu ainakin koko tämän vuoden.

– Musiikin tekeminen on nyt kokonaan jäissä. Keskityn tämän vuoden romaanin kirjoittamiseen. Kirjan päähenkilössä on omaankin elämään liittyviä piirteitä, mutta muuten se on fiktiivinen. Musiikista siinä ei kerrota mitään, Kela kertoi.

Viimeksi Anssi Kela nähtiin pitkästä aikaa lavoilla toukokuussa, kun hän heitti pienimuotoisen akustisen kiertueen. Kirjansa lisäksi Kela on keskittynyt viime aikoina myös autourheiluun. Keväällä hän julkaisi myös matkailuvideon YouTubessa.