Shrek -elokuva saa vielä jatkoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian Suomessakin ensi-iltansa saava Shrek -animaatioelokuvien kolmas osa tulee saamaan vielä jatkoa. Tuottaja Jeffrey Katzenberg on vihjannut, että tarina vihreän örkin ja prinsessan välillä tulee jatkumaan.

Tuottaja kertoi asian elokuvan lehdistötilaisuudessa perjantaina Saksassa. Mukana elokuvaa markkinoimassa olivat myös leffan äänirooleista vastaavat Cameron Diaz, Mike Myers ja Justin Timberlake. Shrekin jatko ei kuitenkaan välttämättä ole varsinainen elokuva, sillä suunnitelmissa on puolen tunnin Shrek The Halls -niminen televisio-ohjelma, jossa Shrek olisi lomatunnelmissa.

Jeffrey Katzenberg ei vielä paljastanut enempää juonesta tai ohjelman sisällöstä. Tulossa voi kuitenkin olla vielä ainakin yksi valkokangaselokuvakin, jos kolmas leffa menestyy maailmalla.

Uusimmat