The View perui Provinssin keikan – DJBB korvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairastapauksen vuoksi Provinssirockin esiintymisensä peruuttaneen brittiläisen The View’n paikan lauantain päälavan ohjelmistossa ottaa kotimainen Don Johnson Big Band.

DJBB julkaisi debyyttinsä Support De Microphones vuonna 2000 ja levy on edelleen yksi Suomen myydyimmistä omakustanteista. Levyllä bändi saavutti suurta kulttisuosiota, mutta toista albumiaan varten bändi solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa.

Albumi meni suoraan Suomen albumilistan kärkipaikalle ja viipyi siellä kolme viikkoa. Huiman levymyynnin lisäksi bändi on tullut tunnetuksi erityisen energisistä live-esiintymisistään, jotka henkilöityvät sen keulahahmoon laulaja Tommi Lindgreniin.

Bändin suurhitti toiselta pitkäsoitolta oli One MC, One Delay, joka viihtyi viikkoja Suomen disco- ja radiosoittolistojen kärkipaikalla sekä singlelistan paraatipaikoilla. Don Johnson Big Band on kaatanut musiikillisia raja-aitoja maustamalla englanninkielistä hiphopia eri musiikkityyleillä ja nostamalla sen koko kansan suosioon.

Uusimmat