Timbaland hakkasi miehen baarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-tuottaja Timbaland joutui maanantaina välikohtaukseen Saksassa sijaitsevassa Kölnin kaupungissa, jossa hän oli seuraamassa Justin Timberlaken konserttia.

Timbaland oli paikallisessa Intercontinental-hotellissa seurueensa kanssa, kun hän päätyi silmäpeliin ja jutusteluun erään varatun naisen kanssa. Naisen kroatialaissyntyinen miesystävä raivostui flirttailusta, ja alkoi huudella Timbalandille rasistisia herjoja.

Miehen raivonpuuskasta hermostunut Timbaland hyökkäsi seurueineen miehen kimppuun ja he pahoinpitelivät miehen sairaalakuntoon hotellin ravintolassa ja hotellin edustalla ulkona. Poliisi sai Timbalandin myöhemmin kiinni ja tähti vietti yön putkassa.

Vielä ei ole tietoa mahdollisista jatkotoimista. Tulossa voi olla syyte törkeästä pahoinpitelystä, mikä voisi johtaa jopa vankilatuomioon. Timbaland vapautettiin 750 euron takuita vastaan.

Uusimmat