Amy Winehouselle kultaa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amy Winehousen Back To Black -levy on myynyt Suomessa kultaa, eli yli 15.000 kappaletta. 23-vuotias Amy Winehouse saa kultalevyn kainaloonsa ensi viikonloppuna Provinssirockissa, jossa hän nousee lavalle sunnuntaina.

Albumilistan kärkikymmenikön tuntumassa jo 18 viikkoa pysytellyt Back To Black käväisi korkeimmillaan listan sijalla kaksi. Levyn singlelohkaisuista radioissa ovat jo tutuksi tulleet Rehab ja You Know I´m No Good.

Myös maailmalla menestystä on kertynyt mukavasti, sillä Britanniassa Winehousen levy on myynyt jo kolminkertaista platinaa ja Yhdysvalloissa kultaa. Musikaalisten ansioidensa ohessa Amy Winehouse on saanut valtavasti julkisuutta myös rempseällä henkilökohtaisella elämällään, jota lehdistö on seurannut tiiviisti.

Amy Winehouse esiintyy Provinssirockin Isossa Teltassa sunnuntaina 17. kesäkuuta klo 17.15. Stara tapasi taannoin räväkän tähden. Lue Amy Winehousen haastattelu tästä!

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat