DCX : Knowing Me, Knowing You

Singlet · Stara.fi

DCX -yhtyeen singlessä on erikoista jo se, että cover-lupiensa kanssa kovin kitsas ruotsalainen pophirmu ABBA on antanut luvan versioida kappalettaan. Suomalaisyhtye tunnetaan tiukemman dancemusiikin sanansaattajana, ja plakkarista löytyy jo pari puolihittiä. Stara ennakkokuunteli pian julkaistavan singlen.

Yhtyeen versio Knowing Me, Knowing You -hitistä on aika perinteistä eurodance-kauraa. Heti alussa huomio kiinnittyy tanakkaan ja hyvin rullaavaan biittiin, jota bassokuvio onnistuneesti tukee. Taustakerroksen päällä on käytetty synasoundeja kovin säästeliäästi, ja melodian muodostaminen on jätetty pääasiassa vokaalien huoleksi. Valinta onkin varsin onnistunut, mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen taustaankin olisi toivonut hieman lisää eloa.

Vokaalipuolella laulajan soundi toimii mukavasti, mutta ei anna aihetta erityisiis hehkutuksiin. Bridgen vokalisti vetää kuitenkin erityisen tyylikkäästi. Kokonaisuutena kappale lienee kesän tanssikamaa varsinkin 20+ väen klubeilla ja yökerhoissa. Suurta hittiä ei ole tulossa, mutta coverin ansiosta tätä viisua voi soittaa klubeilla vielä vuosien kuluttua.

Dj-käytössä kappale siis toimii. Singlellä on mukana myös Flying High -kappale, joka sekin tanssittaa dancekansaa kiitettävästi. Mainittakoon vielä, että singleltä löytyy myös kappaleen HD 720 -tasoinen musiikkivideo.

Pisteet 3/5