Lissut : Pissikset

Singlet · Stara.fi

Kesän 2007 ilmiöksi levy-yhtiössä jo ennen kappaleen julkaisua nostettu Pissikset -kappale on juuri niin lapsellisen typerä kuin bändin ja kappaleen nimet antavat olettaa, ja väitetty hittipotentiaali on täysin perätön väite.

Ilmeisesti surkeiden kasarisoundien halpiskierrätys ja huonot melodiat ovat tänä kesänä muotia, sillä niissä Lissujen Pissikset menee samaan kategoriaan Tean esittämän Tytöt tykkää -biisin kanssa. Lissujen viisussa on sentään suhteellisen tarttuva kertosäe, mutta se ei kuitenkaan riitä hittiosastolle, jos setti on muuten kuralla. Säkeistöihin, soundeihin ja sanoitukseen olisi myös kannattanyt hieman panostaa.

Lissut, eli T1tsQ ja M1tsQ, kuulostavat yhtä aidoilta kuin kappaleen sanoitukset. Lauluosuuksia on varmuuden vuoksi tuplattu tuplaamisen jälkeen ja auto-tune on soundista päätellen saanut työstää mittarit punaisella. Jos tytöt osaisivat oikeasti laulaa, olisi se ehkä kannattanut tuoda esiin lauluosuuksissa.

Kappaleen lyriikkaosastolla lauletaan ircistä, chatista, mesestä, pissiksistä ja ihquista. Kappale kuulostaa tasan siltä, että aikuiset ihmiset ovat yrittäneet väkisin tehdä biisin ”nuorten maailmasta” ja hoitaneet studioon ähkimään kaksi teiniprinsessaa. Eivät ”nuoret” nyt aivan kaikkea niele. Nylon Beat osasi sentään aikanaan tehdä saman uskottavasti ja oikeasti hyvillä melodioilla ja soundeilla.

Vitsinä tämäkin menisi vielä läpi, mutta siitä tuskin on kyse, sillä kappaleen teemaan on kehitetty myös oma pissis-tanssinsa. LOL vai OMG?

Pisteet 1/5

Uusimmat