Lost-tähti hyvästeli lemmikkinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lost -sarjan tuotantokauden kuvausten loppuessa myös sarjan tiimi joutui jättämään kuvauspaikat taakseen. Kuvausten loputtua myös monet näyttelijät muuttivat Hawaijilta takaisin mantereelle, mutta heidän lemmikkinsä eivät päässeet mukaan.

Sarjassa näyttelevä Dominic Monaghan joutui jättämään hyvästit lemmikkikameleontilleen, sillä hän ei saanut tuoda eläintä Yhdysvaltojen mantereelle. Dominic keräsi kuvausten aikana luonnosta itselleen lemmikeiksi myös liskoja ja ötököitä, ja joutui päästämään nekin vapaaksi kuvausten jälkeen.

– Päästin hänet vapaaksi erääseen suureen puutarhaan. Istuin hänen kanssaan viisi minuuttia ja kerroin kuinka paljon nautin hänen seurastaan. Sitten toivotin hänelle hyvää jatkoa, Monaghan kertoi Access Hollywoodille.

– Pidin tosiaan siitä kaverista ja on vahinko, että en enää koskaan näe häntä.

Kuvaustauosta huolimatta Stara tapaa lähiaikoina Lost -sarjan tähdet Dominic Monaghanin ja Evangeline Lillyn. Heidän haastattelunsa ovat tämän jälkeen luettavissa Stara.fi -sivustolta.

Uusimmat