Paris Hilton palasi takaisin naisvankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankeustuomiotaan parhaillaan istuva miljoonaperijätär Paris Hilton kärsi tuomiotaan vuorokauden vapautensa jälkeen erityisellä sairasosastolla.

Nyt hänet on kuitenkin siirretty takaisin samaan naisvankilaan, jossa hän aloitti tuomionsa kärsimisen 3. kesäkuuta. Hilton siirrettiin ”luksussellistä” takaisin tavalliseen vankilaan eilen illalla paikallista aikaa, People -lehti uutisoi.

Joidenkin tietojen mukaan kyseessä olisi nuorisovankila, mutta amerikkalaislähteiden mukaan tieto ei pidä paikkaansa, vaan kyseessä on nimenomaan sama naisvankila, jossa Hilton ehti jo aiemmin kärsiä tuomiotaan. Paris istuu 45 päivän tuomiostaan arviolta 23 päivää, joten Paris lukee tiilenpäivä vielä noin 13 päivää.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat