Angelina Jolie on tekopyhä diiva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolie on raivostuttanut mediaväen A Mighty Heart -elokuvansa markkinointitilaisuudessa haluamalla sensuroida haastatteluja ja heittämällä ulos yhden kuvausryhmän.

Äärimmäisen tekopyhäksi Jolien käyttäytymisen tekee se, että kyseinen tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo juuri lehdistön sananvapaudesta. Ensin Angelina käski tiedottajaansa poistamaan Fox News -ohjelman kuvausryhmän punaiselta matolta, sillä kanava oli aiemmin käsitellyt hänen yksityiselämäänsä kriittisesti.

Tämän jälkeen Angelina Jolie halusi toimittajien allekirjoittavan sopimuksen, jonka mukaan häneltä sai kysyä vain kyseiseen elokuvaan liittyviä asioita ja haastattelua sai käyttää vain elokuvaan liittyvään uutisointiin. Sopimuksen mukaan häneltä ei olisi saanut kysyä yksityiselämään liittyviä asioita, eikä edes otteita haastattelusta olisi saanut käyttää yksityiselämään liittyvissä jutuissa.

Näyttelijän törkeän käytöksen ja käsittämättömien vaatimusten takia useat mediat kieltäytyivät haastattelemasta Angelinaa. Haastattelunsa peruneiden ja paikalta poistuneiden joukossa olivat muiden muassa arvostetut USA Today ja uutistoimisto AP. Jolien käytös huipentui siihen, että hän perui kaikki loputkin haastattelut kuullessaan kuvausryhmien päätöksestä. Myöhemmin hän vielä korosti tapauksen koomisuutta esittelemällä selässään ollutta tatuointia, jossa luki ”Tunne oikeutesi”.

Näyttelijän työnä on varsinaisen näyttelemisen lisäksi antaa haastatteluja medialle, sillä ne ovat elokuvien menestyksen kannalta elintärkeitä. Taannoin supertähti Tom Cruise oli menettää suuria elokuvaroolejaan, kun hänen kykynsä antaa haastatteluja tuli kyseenalaiseksi.

Uusimmat