Paris Hilton kärsii enemmän kuin muut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa parhaillaan 45 päivän tuomiotaan suorittavan Paris Hiltonin ympärillä on koko tapauksen ajan liikkunut väitöksiä, joiden mukaan hän saa parempaa kohtelua kuin tavallinen kansa. Tuoreen tutkimuksen mukaan asia on kuitenkin täysin päinvastoin.

Los Angeles Timesin teettämän tutkimuksen mukaan Paris Hilton joutuu istumaan vankilassa selvästi pidempään kuin tavalliset ihmiset vastaavassa tilanteessa. Hilton päässee 23 päivän vankilassa istumisen jälkeen, mutta normaalisti samanlaisesta rikoksesta tuomituista 80 prosenttia pääsee vapaaksi nopeammin.

Lehden tutkimus kattoi vuodesta 2002 lähtien peräti kaksi miljoonaa tuomiota, joiden joukosta löytyi 1.500 vastaavanlaista tuomiota. Keskimääräinen tuomio oli vain 14 päivää, ja hyvän käytöksen ansiosta vanki istui kiven sisässä keskimäärin vain neljä päivää! Paris Hilton jo nyt istunut vankilassa 12 päivää, eli kolme kertaa keskimääräistä pidempään.

Tutkimuksen mukaan on siis selvää, että Hiltonia kohdeltiin oikeudessa selvästi tiukemmin kuin tavallista kansalaista. Parisin vankilaan määränneen tuomarin onkin arveltu haluavan Hiltonista varoittavan esimerkin muille julkkiksille. Staran keskusteluissa asiaa on käsitelty jo pidempään. Lue kommentteja tästä tai tästä!

Uusimmat