David Hasselhoff voitti oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ritari Ässä ja Baywatch -sarjoista supertähdeksi noussut David Hasselhoff on voittanut oikeudessa huoltajuuskiistan lapsistaan taannoisista viinanhuuruisista sekoiluistaan huolimatta.

Hasselhoff määrättiin kahden tyttärensä, Taylorin ja Hayleyn, holhoojaksi perjantaina käydyssä oikeudenkäynnissä. Kyseessä on vain tuorein käänne jo pitkään käydyssä kiistassa Davidin ja hänen entisen vaimonsa Pamela Bachin välillä, The Insider kertoi.

Keväällä internetiin vuoti Hasselhoffin tyttären kuvaama kotivideo, jossa David örvelsi kännissä Las Vegasissa sijaitsevan kotinsa lattialla. Tuolloin oikeus vei häneltä tilapäisesti tapaamisoikeuden tyttäriinsä, eli silloin erävoiton vei ex-vaimo, jota epäiltiin tuolloin myös videon vuotamisesta julkisuuteen.

Uusimmat