Madonnan diivailu raivostutti kuvausryhmän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä paremmin tunnettu Madonna on tehnyt urallaan myös joitain elokuvarooleja, mutta kovin heikolla menestyksellä. Parhaillaan supertähti työstää Filth And Wisdom -nimistä elokuvaa.

Madonnan näyttelijäntaidot eivät ole ilmeisesti vuosien varrella ainakaan parantuneet, ja nyt hän debytoi lisäksi elokuvaohjaajana. Popparin asenne ja taitojen puute ovat saaneet kuvausryhmän pettymään raskaasti, Daily Mail -lehti uutisoi. Elokuvaa kuvataan parhaillaan Lontoossa.

– Tämä on Madonnan ensimmäinen kokeilu ohjaajana, eikä projekti ole edennyt kovin hyvin. Hänen kuvausryhmänsä on hyvin kokenut. Hän valitsi siihen vain parhaat, jotta hänen ei itse tarvitsisi tehdä töitä, lähde kertoi.

Ohjaamiskokemuksen puutteen lisäksi ammattilaisryhmää sapettaa myös Madonnan laiskottelu ja suoranainen diivailu kuvauspaikalla.

– Tilanne on nyt hyvin lähellä muuttua painajaiseksi. Madonna ei tee mitään itse. Jos hän haluaa jotain, hän pyytää jotain toista hankkimaan sen. Hän luulee yhä olevansa jollain maailmankiertueellaan, jossa hän on universumin keskipiste. Hän ei osaa toimia ryhmässä.

Uusimmat