Popmaailman parhaat sääret listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehti Smash Hits on listannut popmaailman parhaat sääret. Lehden lukijoiden mukaan paras varustus löytyy Girls Aloud -yhtyeen riveistä, sillä bändin Nadine Coyle voitti äänestyksen.

Girls Aloud on muutenkin brittien mieleen, sillä yhtyeen toinen jäsen Cheryl Tweedy sijoittui äänestyksessä kuudenneksi. Toiselle sijalle äänestettiin supertähti Kylie Minogue, jolla on takanaan menestystä jo kolmelta vuosikymmeneltä. Kolmas oli puolestaan Jamelia ja neljäs Gwen Stefani.

Kahden lapsen äiti Britney Spears ihastuttaa brittejä myös sääriensä suhteen, sillä hän sijoittui äänestyksessä kahdeksanneksi heti Beyonce Knowlesin jälkeen. Hienoinen yllätys oli myös veteraaniartisti Tina Turnerin yhdeksäs sija. Kymmenen kärki näytti siis tältä:

1. Nadine Coyle

2. Kylie Minogue

3. Jamelia

4. Gwen Stefani

5. Christina Aguilera

6. Cheryl Tweedy

7. Beyonce

8. Britney Spears

9. Tina Turner

10. Danni Minogue

Uusimmat