Britney Spears vaatii kaljukuviensa poistamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears leikkasi taannoin hetken mielijohteesta päänsä kaljuksi, ja pian tempaus päätyi kuvien kanssa viihdelehtien sivuille. Spears on myöhemmin kertonut katuvansa tempaustaan.

Ehkä juuri siksi Britney vaatii nyt lakimiestensä välityksellä floridalaista WFLZ-radioasemaa poistamaan käyttämänsä julisteet, joissa kalju Britney poseeraa. Julisteissa mainostetaan kanavan uutta aamuohjelmaa, ja niissä nähdään myös ohjelman juontajan kuva.

Britneyn kuvaa käytetään kolmessa eri julisteessa, joista löytyvät vapaasti suomennettuna tekstit ”Hullun hommaa”, ”Shokkiterapiaa” ja ”Vakuuttava”. Radioasema sai vaatimuksen maanantaina. Siinä vaaditaan kuvien välitöntä poistamista ja vedotaan Spearsin kuvan luvattomaan kaupalliseen käyttöön.

Julisteita hoitava Clear Channel on radioaseman mukaan jo poistanut julisteet ilman radioaseman lupaa.

Uusimmat