Gwen Stefani : 4 in The Morning

Singlet · Stara.fi

Gwen Stefanin 4 in The Morning on kolmas singlelohkaisu The Sweet Escape -albumilta. Kyseessä onkin varsin mielenkiintoinen singlejulkaisu, sillä kappaleesta löytyy selvää hittipotentiaalia, mutta soundiosasto on jätetty ilmeisen tarkoituksella halpiksen ja rosoisen kuuloiseksi.

Biisin pohjat ovat siis erittäin peruskamaa, eli niistä ei tällä kerralla löydy kovinkaan kansainvälistä soundia. Itse asiassa biitti ja koko tausta voisivat olla kenen tahansa suomalaisen hiphop-nikkarin 90-luvun pöytälaatikosta. Silti tapauksessa soundit toimivat, kun niihin lisätään päälle Stefanin vokaalit.

Bridge lämmittelee mukavasti tulevaan kertosäkeeseen. Biisin koukku löytyykin juuri kertosäkeestä, jonka erikoinen laulun jaottelu ja melodia kuulostavat erittäin hyvältä. Kertsin jälkeen ja hiljaisemmin myös muualla taustalla kuultava piano on hieman liian halpis tämän tason tuotokseen.

Remix-osastolla myös soundit ovat timmissä kunnossa, ja Thin White Duken houseversio tanssittaa takuulla hyvin myös klubeilla. Jos siinä on liikaa vokaaleja, niin saman miehen Dub toimii ainakin. Remikseissä onkin lainattu tunnelmia eräästä legendaarisesta trance-hitistä… Sääli, ettei mukana ole Jacques Lu Contin versiota kappaleesta.

Kokonaisuutena Gwen Stefanin viisu on varsin toimiva kappale, vaikka soundit ovatkin peräisin kultaiselta 90-luvulta. Kertosäe pelastaa kappaleen, joka voi olla yksi kesän kuumista hiteistä.

Pisteet 4/5

Uusimmat