Katie Holmesin väitetty raskaus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten viihdemedioissa uutisoitiin laajasti, että Hollywood-pariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes odottaisivat toista lastaan.

Raskaushuhut alkoivat, kun Holmes esitteli vatsaansa Real Madrid -joukkueen mestaruusjuhlissa sunnuntaina. Alkuviikosta perhe siirtyi Cannesiin juhlistamaan australialaisen miljonääri James Packerin ja Erica Baxterin häitä. Katie suuntasi siellä rannalle yhdessä perheen Suri -tyttären kanssa.

Raskaushuhut saivat nyt puolestaan takapakkia, sillä mustaan uima-asuun pukeutuneen Holmesin vatsanseutu ei ollut todellisuudessa lainkaan niin pyöristynyt kuin aikaisemmista kuvista olisi voinut päätellä. Siten aikaisempiin The Sun -lehden tietoihin raskaudesta voidaan suhtautua vielä hieman varauksella.

Katso Katie Holmesin tuore rantakuva tästä!

Uusimmat