Vaatteet eivät pysy Britney Spearsin päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on kuluneen viikon aikana kunnostautunut jälleen pienoisilla paljastuksilla, vaikka kovin suuria kömmähdyksiä ei olekaan sattunut. Tuorein tapaus on parin päivän takaa, kun valkoinen leninki ei suostunut yhteistyöhön poptähden kanssa.

Britney Spears joutui tällä kertaa taistelemaan pukunsa kanssa keskellä päivää paparazzien ristitulessa. Asun toinen olkain ei pysynyt ylhäällä, joten tilanteesta huvittunut Britney joutui pitämään käsillään asuaan ylhäällä ja piilottelemaan samalla vasenta rintaansa kuvaajilta.

Tilanne kävi sekunti sekunnilta epätoivoisemmaksi, kun toinenkin olkain putosi ja samassa koko asu oli pudota popparin yltä. Autoonsa nopeasti selviytynyt Britney antoi lopulta olkainten pudota kokonaan ja kaasutteli hämmentyneenä paikalta.

Kuva tilanteesta löytyy esimerkiksi tästä, tästä ja tästä!