Paris Hilton vastasi fanipostiin. Lue kirje!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilassa parhaillaan istuva Paris Hilton on aikaa tappaakseen vastannut faneiltaan ja tukijoiltaan saamiinsa kirjeisiin. Kyseessä ovat siis oikeat kynällä kirjoitetut, niin sanotut old school -kirjeet.

E! Online sai yhden kirjeistä käsiinsä. Siinä Hilton kiittää saamastaan viestistä ja sen ystävällisistä sanoista, rakkaudesta ja tuesta. Hän kertoo pysyvänsä voimakkaana ja yrittävänsä selviytyä tilanteesta parhaansa mukaan. Paris tunnustaa kuitenkin tuntevansa olonsa surulliseksi ja yksinäiseksi.

Lue Paris Hiltonin kirje kokonaisuudessaan tästä!

Sunnuntaina 3. kesäkuuta Los Angelesissa kaltereiden taakse joutunut Paris Hilton kärsii 45 päivän tuomiostaan näillä näkymin vain 23 päivää. Siten hän pääsi pois vankilasta 26. kesäkuuta, eli ensi viikon tiistaina.

Uusimmat