Suurlähettiläät : Tyhjä taulu

Singlet · Stara.fi

Kotimainen popyhtye Suurlähettiläät julkaisee nyt uutta materiaalia yli kolmeen vuoteen. Single Tyhjä taulu on lohkaistu seuraavalta studilevyltä, joka julkaistaan ensi vuoden alussa.

Yhtyeen soundimaailma on pysynyt tauon aikana tutuilla linjoilla, eli pääosassa kuullaan jälleen puhaltimia. Jussun laulusoundi on sekin luonnollisesti yhtä karismaattisen toimiva kuin tähänkin saakka ja Jussun kynästä peräisin oleva sanoitus on todella osuva.

Kertosäkeen koukku on selvästi havaittavissa, mutta kertsin taustalla kuullaan myös naisvokaaleja, mikä kuulostaa varsin outolta vedolta ja särähtää ikävästi korvaan. Muilta osin vokaalit ja soundit muodostavat varsin mainion kokonaisuuden ja kertosäkeen taustalla kuultava piano on omiaan nostamaan tunnelmaa.

Suurlähettiläillä on takanaan lukuisia ikivihreitä hittejä, ja tässä kappaleessa voisi olla potentiaalia nousta samaan kategoriaan, vaikka kyseessä ei olekaan aivan takuuvarma hitti. Kappale tullee kuitenkin olemaan yksi radioiden soitetuimpia kesän ja syksyn aikana. Erittäin hieno paluusingle hienolle yhtyeelle.

Pisteet 5/5

Uusimmat