Amy Winehouse laulaa Bond-leffan tunnarin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen keikkansa mitä ilmeisimmin krapulan takia väliin viime viikolla jättänyt brittitähti Amy Winehouse on vahva ehdokas seuraavan James Bond -elokuvan tunnusmusiikin esittäjäksi.

Elokuvan säveltäjä David Arnold on ilmoittanut tukevansa Winehousen valintaa tuohon erittäin haluttuun projektiin. Hänen mukaansa Amy sopisi mainiosti esittämään leffan tunnuskappaleen, ja poppari osaisi jopa itse säveltää sen.

– Amy Winehouse teki viime vuoden parhaan levyn. En ole kysynyt häneltä vielä asiasta, mutta minusta hän olisi hyvä, vaikka Bond-tunnareista tulee usein varsinaisia sotatantereita, Arnold kertoi Daily Star -lehdelle.

Jo viime vuonna Britanniassa levisi huhu, jonka mukaan Winehouse olisi jo valittu esittämään elokuvan tunnusmusiikki. Arnold kuitenkin kiistää ottaneensa vieläkään tähteen yhteyttä. Stara tapasi Amy Winehousen keväällä Lontoossa. Lue haastattelu tästä!

Uusimmat