Jessica Alba suututti isänsä riisuutumalla. Katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon usein valittu näyttelijä Jessica Alba on kertonut suututtaneensa isänsä riisuutumalla GQ-miestenlehden kuvauksissa.

Jessican kuvat saivat maailmanlaajuista huomiota, mutta isä kuitenkin raivostui, kun tyttären piti riisuutua alusvaatteisilleen kameroiden edessä ja lehden kannessa.

– Tein tuon hieman riskialttiin kansikuvan GQ-lehteen, ja isäni on siitä edelleen vihainen. Äitini mielestä kuvat olivat söpöjä ja hän piti niistä, mutta isäni ei pitänyt. Hän on uskomattoman suojelevainen, eikä halua ihmisten ajattelevan minusta tuolla tavalla, Jessica kertoi Access Hollywoodille.

Isän suhtautumisen takia Jessica Alba kertoo harkitsevansa tarkkaan, ennen kuin suostuu alastonkuviin esimerkiksi valkokankaalla. Täysin Jessica ei kuitenkaan mahdollisia alastonroolejaan tyrmää.

– En voisi nukkuä öitäni, jos tietäisi olevani jossain alastomana. Isäni tulisi siitä hulluksi. Voisin ehkä kuitenkin tehdä sen, jos jollain suurella ohjaajalla, josta pidän ja jota todella arvostan, olisi uskomattoman hieno käsikirjoitus, ja jos elokuvan tarinan kannalta olisi elintärkeää riisuutua.

Kyseisestä lehden kuvaussessiosta on julkaistu myös video, jonka voit katsoa tästä! Lehden kuvia löytyy nyt myös verkosta esimerkiksi tästä, tästä ja tästä.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat