Pamela Andersonin mies on taikuri?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson on vihjannut, että hänellä olisi suhde maineikkaan Las Vegasissa asuvan taikuri Hans Klokin kanssa. Baywatch -sarjasta ja Playboy -lehdestä tuttu Anderson kertoi asiasta televisiohaastattelussa.

Pamelan ja hänen ex-miehensä Kid Rockin avioero astui voimaan aiemmin tänä vuonna. Alkukesästä Anderson on nähty hollantilaissyntyisen Klokin assistenttina tämän esiintyessä paikallisessa Planet Hollywoodissa. The Beauty Of Magic -esityksestä alkunsa saanut yhteistyö on ilmeisesti laajentunut myös yksityiselämän puolelle.

– Rakastan häntä. Hans on erilainen, ja hän on hollantilainen. Äitini on osittain hollantilainen, joten hän on erittäin onnellinen tästä, Pamela Anderson kertoi Today -ohjelman haastattelussa keskiviikkona.

Uusimmat