Raumanmerellä musta juhannus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raumenmeren juhannusjuhlilla keskikesän vietto on alkanut harvinaisen synkästi. Ensimmäisten kahden vuorokauden aikana on radiouutisten mukaan kuollut kolme ihmistä, yksi on vakavasti loukkaantunut pahoinpitelyssä ja kaksi raiskattu.

Kaksi ihmistä kuoli häkämyrkytykseen ilmeisesti teltan sisällä tapahtuneen grillauksen johdosta ja yksi juhlija menehtyi tukehtumalla omaan oksennukseensa. Yksi ihminen kuljetettiin vakavasti loukkaantuneena sairaalaan pahoinpitelyn takia. Poliisi on pidättänyt viisi henkilöä epäiltynä pahoinpitelystä. Eilen tuli viranomaisten tietoon myös kaksi raiskausta.

Onnettomuudet ja rikokset ovat tapahtuneet festivaalin leirintäalueilla, eli ei varsinaisella festivaalialueella. Tapahtuman pääesiintyjänä nähtiin eilen Playboy-tähti Pamela Anderson.

Uusimmat