Britney vaaransi taas poikansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin ja Kevin Federlinen yhteinen poika Sean Preston on saanut alle kaksivuotiaana lahjaksi Cadillac Escalade -miniauton. Pieneen sähkökäyttöiseen autoon mahtuu istumaan kaksi pikkulasta.

Sean Preston bongattiin ajelemassa kyseisellä pikkuautollaan Britneyn Beverly Hillsin asunnon ajotiellä. Äiti seurasi poikaansa omalla mikroauton kokoisella ajoneuvollaan. Tapahtumasta levinneet kuvat ovat saaneet taas aikaan pienimuotoisen skandaalin, sillä Sean Prestonilla ei ole yllään lainkaan kypärää tai muitakaan suojavarusteita.

Britney Spears sai noin vuosi sitten jopa hallitustasolta krittiikkiä lapsensa vaarantamisesta. Britney oli pudottaa pojan pää edellä asfalttiin ja kuljetti autossaan pientä lastaan sylissä ja takapenkillä ilman turvaistuinta.

Uusimmat