Nicolas Cage omistaa 13 asuntoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Nicolas Cage ei ole antanut miljooniensa maata pankkitilillä, vaan hän on sijoittanut omaisuuttaan aktiivisesti kiinteistöihin.

Kyse ei ole kuitenkaan pelkistä sijoitusasunnoista, vaan Cage asuu myös itse näissä toinen toistaan upeammissa taloissa. Yhteensä Hollywood-tähti omistaa peräti 13 kotia ympäri maailmaa, In Touch -lehti kertoo.

Nicolas Cage tienaa nykyisin noin 20 miljoonaa dollaria elokuvalta, joten sijoitettavaakin on. Tähden tuoreimmat hankinnat ovat oma linna Saksasta, oma saari Bahamalta ja 25 miljoonan dollarin luksustalo Kaliforniasta.

Lisäksi Nicolasilla ja hänen Alice-vaimollaan on asunnot esimerkiksi New Yorkissa, Los Angelesissa, New Orleansissa, San Franciscossa, Hawajilla, Italiassa ja useita asuntoja Britanniassa. Yhteensä Nicolasin ja hänen Alice-vaimonsa asuntojen hinta on huimat 56 miljoonaa dollaria.

Uusimmat