Justin Timberlake sätti fanejaan Göteborgissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Justin Timberlake yllätti viime yönä ruotsalaiset faninsa haastamalla riitaa ja sylkemällä faniensa päälle Göteborgissa.

Tyttöystävänsä Jessica Bielin ja seurueensa kanssa puoli yhden maissa yöllä liikkunut Justin ei suostunut poseeraamaan valokuvissa faniensa kanssa, jolloin tähden tylystä käytöksestä kimpaantunut fani nimitteli popparia alatyylisesti. Justin puolestaan raivostui nimittelystä.

– Sanotko minua v**unaamaksi? Painu v**uun, Justin raivosi Aftobladetin mukaan.

Välikohtauksen jälkeen hotelliinsa suunnannut supertähti osoitti kypsyyttään heittelemällä fanejaan erilaisilla esineillä. Silminnäkijöiden mukaan fanien niskaan lensi iso muovinen vesipullo, mansikoita ja pingispalloja. Lopuksi Justin vielä sylkäisi fanien päälle.

Justin Timberlake esiintyy tänään Göteborgin Scandinaviumissa.

Uusimmat