Megatähti hengenvaarassa helikopterionnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu musiikkitähti Shirley Bassey joutui tukalaan tilanteeseen palatessaan viikonlopun Glastonburyn festivaalilta. Tähden helikopteri lensi ukkosmyrskyyn ja sai ilmeisesti moottorivian.

Lontooseen matkalla olleen helikopterin moottori alkoi pitää outoa ääntä ukkosmyrskyn keskellä ja korkeus putosi nopeasti. Lopulta helikopteri oli niin matalalla, että se kosketti puiden latvoja ja oli hyvin lähellä törmätä sähkölinjaan.

Lentäjä onnistui kuitenkin tekemään pakkolaskun Camberleyssä sijaitsevan Collingwood Collegen pihamaalle, Daily Mail uutisoi tänään. Lehden haastattelema pilotti kertoi helikopterin menettäneen tehojaan ja joutuneensa lentämään lähes sokkona.

Bassey otti hengenvaarallisen tapauksen rauhallisesti, ja pakkolaskun jälkeen tähti kysyi paikallaolijoilta lupaa saada käyttää lähintä vessaa. Lisäksi hän pyysi saada kupillisen teetä.

Aatelinen Shirley Bassey nousi jättisuosioon esitettyään 60- ja 70-luvuilla ainoana artistina useiden James Bond -elokuvien tunnusmusiikit. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat Goldfinger, Big Spender, Diamonds Are Forever ja suomalaisissa televisiomainoksissakin soinut jättihitti Where Do I Begin?. Viimeksi hän nousi listoille vierailullaan Kanye Westin Diamonds From Sierra Leone -hitissä.

Uusimmat