Paris Hilton vapautuu tiistaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonaperijätär Paris Hilton vapautuu tiistaina. Hän joutuu siis kärsimään 45 vuorokauden tuomiostaan ennusteen mukaiset 23 vuorokautta.

Hiltonille määrättiin puolentoista kuukauden ehdoton vankeustuomio hänen rikottuaan ehdonalaistaan ajamalla autoa ilman voimassa olevaa ajokorttia. Ehdonalainen oli puolestaan määrätty viime vuonna rattijuopumuksen takia. Hilton selviää hyvän käytöksen takia 23 päivän tuomiolla.

Hiltonin oli määrä astella kaltereiden taakse tiistaina 5. kesäkuuta, mutta hän suuntasi kiven sisään pari päivää aiemmin, sunnuntaina 3. kesäkuuta, jotta kuvat tapauksesta ehtisivät alkavan viikon viihdelehtiin. Sittemmin hän ehti olla vuorokauden kotiarestissa, mutta joutui palaamaan takaisin vankilaan skandaalinkäryisissä tunnelmissa.

Vapauduttuaan Hilton suuntaa keskiviikkona antamaan televisiohaastattelun maineikkaan Larry Kingin keskusteluohjelmaan CNN -kanavalle. Parisille on varattuna ohjelmasta tunnin mittainen haastattelu.

Uusimmat