Peter Franzén hittiyhtyeen musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Peter Franzén nähdään brittiläinen Chicane -artistin tuoreella musiikkivideolla, Findance uutisoi eilen.

Mark Alan Yatesin ohjaamassa Come Tomorrow -kappaleen musiikkivideossa Franzén nähdään sivuroolissa hippityylisenä juhlijana.

Chicanen takaa löytyy mies nimeltä Nick Bracegirdle. Hän on julkaissut 90-luvulta lähtien useita konemusiikin ehdottomia klassikoita. Tunnetuin hitti on tranceraita Saltwater, jonka lisäksi klubikansaa ovat tanssittaneet tuhansia kertoja myös Offshore ja Sunstroke. Viimeksi Chicane tuli discokansallekin tutuksi yhdessä Tom Jonesin kanssa tehdyllä Stoned in Love -hitillään.

Peter Franzén on nähty lähinnä kotimaisissa elokuvissa, kuten esimerkiksi Rukajärven tie, Badding, Kuutamolla, Pahat pojat ja Matti. Taannoin hän vilahti sivuosassa myös CSI: Miami -televisiosarjan jaksossa.

Katso tuore musiikkivideo tästä tai artikkelin alta.

Uusimmat