Hiltonin vapautuksesta mediasirkus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton vapautui viime yönä vankilasta kärsittyään kiven sisässä 23 päivää yhteensä 45 päivän tuomiostaan. Tyylikkäästi pukeutunut Hilton asteli vapauteen hymyssä suin.

Vankilan ulkopuolella nähtiin varsinainen mediasirkus, kun sadat fanit ja paparazzikuvaajat olivat tulleet ottamaan Parisin vastaan. Väkijoukkoa hillitsemässä oli runsas joukko poliiseja, ja lukuisat televisioryhmät lähettivät tapauksesta materiaalia kanavilleen maasta ja ilmassa pörränneistä helikoptereista.

Myös Paris Hiltonin kodin edustalla oli useita kuvausryhmiä lähettämässä suoraa lähetystä amerikkalaisten olohuoneisiin. Hiltonin kotona oli jo aikaisemmin illalla vilinää, kun talon muuriin tehtyä ”ParisExposed.com” -tagia poistettiin kiireellä ennen Parisin kotiinpaluuta.

Uusimmat