Tom Sizemore teki hiltonit – 16 kuukautta linnaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Sizemore on tuomittu peräti 16 kuukaudeksi vankilaan samasta syystä, jonka takia Paris Hilton istui juuri 23 päivää kaltereiden takana.

Sizemore rikkoi ehdonalaisensa sääntöjä, kun hänen autostaan löytyi huumausaineita. Hän oli tuolloin ehdonalaisessa aikaisemman huumetuomionsa takia. Hilton selvisi rikoksestaan 45 päivän tuomiolla, mutta Sizemore sai huomattavasti ankaramman tuomion – 16 kuukautta.

Syy tuomion ankaruuteen on Sizemoren aikaisemmat turhat yritykset palata kaidalle tielle. Tuomari Cynthia Rayvisin mukaan hänet tulee pitää kaltereiden takana, sillä mikään muu ei enää tässä tilanteessa auta, E! Online uutisoi.

Näyttelijä kärsii tuomionsa San Diegossa sijaitsevassa vankilassa. Tuomion lopullinen pituus selviää vasta vankilatuomion aikana. Tom Sizemore on nähty esimerkiksi elokuvissa Pelastakaa sotamies Ryan ja Black Hawk Down.

Uusimmat