Ancara julkaisee korkealta ja kovaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna niin albumi- kuin singlelistoillakin juhlinut rock-rykmentti Ancara on saanut toisen levynsä valmiiksi. Kevään aikana kypsytelty ja toukokuussa valmistunut Beyond The Dark ilmestyy kauppoihin kesän lopulla, julkaisijanaan Timo Kotipellon luotsaama High and Loud Records.

Beyond The Dark on Ancaraa omimmillaan. Kahden kitaran yhteissoitto vahvistettuna Sammy Salmisen äänellä ja bändin pitkällä kokemuksella tuottavat lopputuloksen, joka on luonnollinen jatke jo The Dawnilla tutuksi tulleeseen hardrockiin. Esimakua tulevalta levyltä voi maistella netissä julkaistavalta Deny -singleltä, jonka video on nyt katseltavissa Ancaran kotisivulla osoitteessa www.ancarasite.com. Beyond The Dark julkaistaan 22. elokuuta.

Debyyttialbumillaan ja livekeikoillaan Timo Kotipellon vakuuttanut yhtye on innoissaan tulevasta levystä ja uudesta yhteistyöstä.

– Hieno levy tuli ja kyllä tässä on otetettu taas askel eteenpäin. Ja vielä kun on tuo levy-yhtiökin nyt kohdillaan, niin kyllähän tässä kelpaa, toteaa Ancara-vokalisti Salminen.

– Ancara on pitkästä aikaa bändi, joka vääntää rankkaa ja rehellistä hardrockia sen sijaan, että juoksisi kaiken maailman trendien perässä. Eihän sellaisesta voi olla innostumatta, Kotipelto puolestaan toteaa.

Uusimmat